top of page

wo 07 okt

|

Facebook live

Gratis Webinar | Aware parenting praktisch ingevuld

Ben je geïntrigeerd door Aware Parenting maar weet je nog niet goed hoe je de principes kan toepassen in je dagelijkse leven? Dan is dit webinar iets voor jou.

Registreren voor dit event is niet meer mogelijk.
Hou me op de hoogte
Gratis Webinar | Aware parenting praktisch ingevuld
Gratis Webinar | Aware parenting praktisch ingevuld

Tijd en locatie

07 okt 2020 20:00

Facebook live

Over het evenement

Wat is Aware Parenting juist? Een praktische opvoedingsfilosofie waarbij er vooral wordt ingezet op de relatie tussen ouder en kind en waarbij het kind als een volwaardige partner wordt gezien. Het doel is het creëren van een geweldloze maatschappij waarin kinderen hun talenten maximaal kunnen ontplooien. De Aware Parenting methode werd ontwikkeld door de Amerikaans-Zwitserse psychologe Aletha Solter.

In dit webinar leg ik de basisprincipes van aware parenting op een begrijpelijke manier uit en geef ik tal van praktische voorbeelden over hoe je die principes kan inpassen in je dagelijkse leven. De meeste van deze voorbeelden zijn ervaringsgericht.

Deelname aan dit webinar is gratis. Het webinar zal doorgaan via Facebook live. Ga dus gerust naar mijn facebookpagina en schrijf je in voor de live (de pagina liken is ook altijd lief). Inschrijven is niet nodig, maar wel handig voor mij om te weten.

Deel dit evenement

bottom of page